Több van a cégedben?

Úgy gondolod, hogy több van a cégedben, mint amit eddig elértél vele?

Van honlapod, de nem tudod, hogyan használd hatékonyan azt?

2 egyszerű lépést kell megtenned:

1. Célozd meg a honlapod szempontjából releváns látogatókat!

2. Fogadd a megrendeléseket és bővítsd piacod!

Az Első lépés megtételében tudok Neked segíteni!

Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen tanulmányozza át az alábbiakat!

Csak az után nyissa meg a szapitor.hu szerverén elérhető internet szolgáltatást vagy annak bármely oldalát, amennyiben Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Ha nem ért egyet az itt leírtakkal, kérjük ne nyissa meg weboldalainkat!

Információk:

A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. minden erőfeszítést megtett annak érdekében, hogy a szapitor.hu honlap készítő weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Azonban, a SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalán nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy előrejelzés nélkül bármikor újításokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy teljesen megszüntesse. A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A www.szapitor.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntéshozatal a felhasználó saját felelőssége.

A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen adathoz, információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból keletkeznek.

A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. weboldalának bármelyik olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat a SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft.-nek elfogadja, hogy a SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft.-nek korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint a SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni, kivéve, ha erről a szerződő felek külön szerződésben másképp nem határoztak.

A személyes adatok védelme:

A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. minden - a weboldalak használata során kezelt - személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.

A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembevételével kezeli a rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és felhasználja. A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. kizárólag a megjelölt célra használja fel a személyes adatait, nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival és semmilyen formában nem szolgáltatja ki harmadik félnek és minden ésszerű erőfeszítést megtesz az ilyen adatok védelme érdekében.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. weboldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat információ. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft.-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

Szerzői jog

A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. weboldalai, az azokon található minden képi, hang, multimédiás és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A honlapkészítő használata során a felhasználók által feltöltött fájlok, képek és videók közzététel előtt vizsgálaton esnek át, de csak minőségük alapján. A nem megfelelőnek talált képeket értesítés nélkül töröljük.

A beérkezett képek és videók jogi helyzetét nem áll lehetőségünkben ellenőrizni, így ezekkel kapcsolatban felelősséget nem tudunk vállalni. Az esetleges jogi következmények a feltöltőt terhelik. A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft.-nek nem áll szándékában jogvédett anyagok feltöltése. Az üzemeltető jelenlegi ismeretei alapján a honlapkészítővel elkészített weboldalak, és a www.szapitor.hu oldal nem tartalmaz szerzői jogvédett és jogdíj köteles képeket, szövegeket és videókat. Amennyiben bizonyítható információ kerül birtokunkba, hogy valamely kép, szöveg vagy videó esetében a szerzői jog sérül, azt - az adott képet feltöltő felhasználó értesítése nélkül - oldalunkról, a honlapkészítővel készített oldalról eltávolítjuk.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. korábbiakban részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A SZAPITOR ONLINE MARKETING Kft. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben eljár.