Több van a cégedben?

Úgy gondolod, hogy több van a cégedben, mint amit eddig elértél vele?

Van honlapod, de nem tudod, hogyan használd hatékonyan azt?

2 egyszerű lépést kell megtenned:

1. Célozd meg a honlapod szempontjából releváns látogatókat!

2. Fogadd a megrendeléseket és bővítsd piacod!

Az Első lépés megtételében tudok Neked segíteni!

Online hirdetés és reklám eszközök

Miért is hagynád ki azokat az online hirdetés adta lehetőségeket, amik már számos vállalkozás esetében bizonyítottak, sikert hoztak? Néhány ajánlatom számodra: SEO, PPC, EDM, szövegírás.

SEO - Keresőmotor-optimalizálás, keresőoptimalizálás

Az a folyamat, mikor elérjük, hogy az ingyenes találatok között (bal oldalt) jelenik meg az oldalad, ha egy kereső kifejezést beírsz a Google keresőmezőjébe. A folyamat közép és hosszú távon biztosít költséghatékony megoldást vállalkozásod számára.

PPC - Keresőhirdetés, fizetett kattintás alapú hirdetés

A keresőhirdetések alkalmazásával azonnali kampányokat indíthatunk egy előre meghatározott cél (konverzió) elérése érdekében, ami lehet egy konkrét termék, szolgáltatás értékesítése, regisztrációk gyűjtése, ajánlatkérés szám növelése. Tökéletes eszköz a rövid távú célok elérésére. A Goolge AdWords és a Facebook rendszerét használom erre.

eDM - elektronikus direkt marketing, hírlevél kampányok

Ha konkrétan meg tudjuk határozni a célcsoportod (férfi, budapesti, 35-40 közötti,nős, stb) akkor számukra egy szűrt adatbázis felhasználásával el tudjuk juttatni az üzeneted teljesen legális módon. Célszerű a kampányt valamilyen célhoz kötni, pl vásárlás vagy regisztráció.

Szövegírás - tartalomfejlesztés

A szövegírás sokszor nem kap elég hangsúlyt, pedig az összes fenti tevékenységhez kapcsolódik. A jó marketing szöveg megírása elengedhetetlen! Ha nincs, akkor hiába minden kampány, senki sem fogja figyelembe venni az üzeneted.

Érdekel a tevékenység?